Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Un total de 126,5 kg de residus recollits durant el ‘Clean Up Day’ a Palau-solità i Plegamans

#Medi Natural

9/5/2023

Enguany es va fer neteja al bosc de Can Puig-Oriol

 

Aquest dissabte 6 de maig s'ha fet la iniciativa europea ‘Clean Up Day’ per conscienciar sobre la prevenció i la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada a l’entorn natural. A Palau-solità i Plegamans la iniciativa va recollir un total de 126,5 kg de residus al bosc de Can Puig-Oriol. Un cop finalitzada la recollida es van separar correctament cada un dels residus recollits i es van portar a la deixalleria municipal.

 

És el setè any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. El 2022 es va fer al Bosc de Can Padró. Aquesta és una activitat oberta a tots els públics i sempre es recomana portar calçat adequat. L’Ajuntament va submnistrar guants, bosses i sacs per a la recollida.

 

Aquesta acció comuna a tot Europa serveix per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

 

Comparteix aquest contingut