Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La tercera edició del cicle d’activitats culturals ‘La Fresqueta’ va començar amb força amb el concert d'Ebri Knight

#Cultura

10/5/2023

La passat nit de divendres també va comptar amb l'actuació de Lonely Palace i Saturnalia, els grups guanyadors del 'Palau Ressona'

 

La programació d’activitats culturals i gratuïtes 'La Fresqueta', que enguany és la tercera edició, i que es fa durant els mesos de maig, juny i juliol a la plaça 1 d’octubre, a la plaça de la Vila i a la plaça de Ca l’Estruch, va començar amb molta força amb el concert dels Ebri Knight, escoltats per les formacions guanhyadores de la última edició del concurs musical 'Palau Ressona', Lonely Palace i Saturnalia.

 

Es va celebrar amb molt d'èxit el passat divendres dia 5 de maig, amb una sessió de concert jove, on el talent local i de proximitat va tenir cabuda, amb les actuacions de Lonely Palace i Saturnalia, i com a concert principal, el folk transgressor dels Ebri Knight. En aquest cas, es va instal·lar, a la Plaça 1 d’octubre la Karpalila i un espai informatiu de prevenció de consums i sexualitat. Aquesta carpa es col·locarà en la resta de concerts de La Fresqueta.

 

Us recordem que també hi comptarem amb la millor música clàssica amb les persones participants del concurs internacional Maria Canals de pianistes del dia 2 de juny. Al matí participaran totes les escoles del poble, amb assistència d’alumnes de 3r d’ESO. A la tarda, l’accés serà lliure per a tota la ciutadania i a les 19 h hi haurà un concert magistral.

 

Pel que fa a la proposta escènica, el dia 3 de juny actuarà la companyia Las Lloronas que representaran “No hi havia una vegada”, un viatge pel món dels contes però de manera diferent: en comptes de narrar les històries tradicionals, se’n inventaran de pròpies.

 

I per finalitzar ‘La Fresqueta’, el dia 7 de juliol, no faltarà l’alegria i el toc de ball i festa de l’artista local Brian de la Rumba, amb rumba catalana i flamenc. Aquest grup, encara que són joves, porten més d’una dècada dedicats a la música i disposen d’un repertori amb cançons conegudes.

Comparteix aquest contingut