Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Ràdio Palau oferirà tota la informació de les Eleccions Municipals a Palau-solità i Plegamans

#Comunicació

15/5/2023

Davant la cita electoral local aquest mes de maig de 2023, novament Ràdio Palau us oferirà el millor desplegament informatiu al municipi. En primer lloc, amb el cicle d'entrevistes i un debat amb presència de totes les formacions polítiques que concorren a les eleccions municipals a Palau-solità i Plegamans, 7 en total en aquesta ocasió.

 

Dels dies 15 al 18 i del 22 al 24 de maig, a les 20h Ràdio Palau oferirà una entrevista amb la  persona que encapçala la llista començant per les formacions que actualment no tenen representació i acabant pels partits que van obtenir una major representació als darrers comicis locals de 2019.

 

Una vegada més també s’organitzarà el debat electoral al Teatre de la Vila que aquest any tindrà lloc dijous 25 de maig. Les entrevistes es faran en directe als estudis de Ràdio Palau de 20 a 20:40h, mentre que el Debat es farà obert al públic al Teatre entre les 20 i les 21:45h.

 

Tot plegat es podrà també escoltar i descarregar per internet i xarxes socials. A més, tota la informació de la campanya també es pot seguir al Palau Notícies l’informatiu de dilluns a divendres a les 18h. I el dia 28 de maig a la tarda vespre no faltarem a la cita del programa especial de la nit electoral.

 

Podeu consultar el calendari del cicle d’entrevistes i del debat en aquest enllaç:

Eleccions Municipals 2023 Ràdio Palau

Comparteix aquest contingut