Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Pla d’Ocupació Municipal 2023 prepara la convocatòria per contractar 5 persones

#Empresa i Ocupació

17/5/2023

Les persones seleccionades s’incorporaran entre els mesos de juliol i setembre

 

L'Ajuntament ja ha aprovat les bases de la convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal 2023, amb la que l’Ajuntament contractarà 5 persones durant 4 i 6 mesos a jornada completa. Les persones seleccionades treballaran en diversos serveis municipals. Es preveu que s’incorporin als llocs de feina, segons necessitat, entre els mesos de juliol a desembre. 

  

Les persones interessades poden veure les bases al web Pla d’Ocupació Municipal i serà a partir del dia 22 de maig que es penjaran al taulell electrònic i que es podrà fer el tràmit.

 

Qui vulgui participar a la convocatòria tindrà temps de fer-ho entre els dies 22 de maig i 26 de maig de 2023. Per fer-ho cal accedir a l’oferta publicada a Xaloc: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina , seleccionar l’oferta que els sigui d’interès i fer la inscripció:

 

-Suport administratiu 6 mesos, nº oferta: 343804

-Suport administratiu 4 mesos, nº oferta: 343813

-Brigades municipals: consergeria i jardineria, nº oferta: 343818

 

Sistema de selecció

El sistema de selecció es realitzarà mitjançant la valoració curricular i de mèrits i una entrevista de treball en la que es valoraran els diferents aspectes laborals, competencials i formatius de les persones candidates.


L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es posarà en contacte amb les persones candidates de les llistes publicades i les citarà per a la realització de l’entrevista, que serà presencial a Palau Avança, C/ Folch i Torres, 88-90. En el moment de l’entrevista caldrà portar un currículum actualitzat.

 

Els 5 llocs de feina estan reservats per a persones en situació d’atur i que estiguin inscrites al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). 

 

Els llocs de feina que es convoquen són els següents:

 

Places per a persones en situació d’atur i recerca de feina

  • 2 places de suport administratiu d'una durada de 6 mesos.
  • 1 plaça de suport administratiu d'una durada de 4 mesos.
  • 2 places de consergeria i jardineria per a les Brigades Municipals d'una durada de 6 mesos

La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 52.900,00€. del fons de prestació  del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023, en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2023, per dur-lo a terme.

 

Per a més informació, cal adreçar-se a:

Palau Avança

93 864 53 16

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h

ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Comparteix aquest contingut