Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La 2a edició de ‘La Revolució’, la Setmana de l’Esport Femení, se centra en les entitats esportives de la vila

#Esports

23/5/2023

Se celebrarà del 30 de maig al 4 de juny en diferents equipaments esportius

 

Palau-solità i Plegamans tornarà a posar en valor l’esport femení la setmana del 30 de maig al 4 de juny. El municipi acollirà la 2a edició de la Setmana de l’Esport Femení, amb una variada propsota d’activitats i competicions centrades i organitzades per les entitats esportives locals.

 

Aquest esdeveniment va néixer amb l’objectiu donar visibilitat a l’esport local femení i els valors que representa; promoure la lluita contra els prejudicis de gènere i una visió patriarcal i masculinitzada de l’esport, i també posar a debat els principals factors que el promouen i el frenen a Palau-solità i Plegamans.

 

La Setmana s’iniciarà el dimarts 30 de maig a les 19.30h al Saló de Plens de l’Ajuntament amb la lectura d’un manifest a càrrec  de les ambaixadores de ‘La Revolució’, el Grup de Shows del Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans.

 

Durant tota la setmana s’han preparat esdeveniments esportius com ara  entrenaments especials, portes obertes, exhibicions, i torneigs amb la participació de diferents entitats esportives locals.

 

Programa d’activitats de la Setmana de l’Esport Femení.

 

Dimarts 30 de maig

19.30h. Inauguració de La Setmana de l’Esport Femení: La Revolució

Lectura del Manifest de les Ambaixadores (Grup de Shows del Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans) a l’Ajuntament.

 

Dimecres 31 de maig  

18:00h. Portes obertes i Exhibició de Gimnàstica Rítmica del Club Esportiu Palau de Plegamans al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

18:00h. Portes obertes de Futbol del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta (nascudes el 2010, 2011, 2012 i 2013)

 

Dijous 1 de juny

17:00h. Portes obertes i Exhibició de Patinatge del PAP Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

Divendres 2 de juny

18.00h. Portes obertes de Futbol Sala del Club Futbol Sala Palau al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

18:00h. Portes obertes de Futbol del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta (nascudes el 2008-2009).

 

Dissabte 3 de juny

9:00h. Activitat d’Atletisme Infantil a càrrec del Club Atlètic Palau-solità i Plegamans a la Pista d’Atletisme Municipal.

 

10:00h. Americana de Pàdel a Can Falguera – Nivell B i C (gratuït i reserva prèvia al Pàdel Can Falguera – Places Limitades) a càrrec del Club de Pàdel Can Falguera.

 

10:00h. Torneig de Futbol Women’s Palau Cup del Club Futbol Palau-solità i Plegamans al Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta.

 

11:00h  Triangular d’Hoquei Escoleta del Hoquei Club Palau al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

11:00h  Triangular de Bàsquet categories Mini i Júnior del  Atlètic Club Bàsquet al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

12:00h. Americana de Pàdel a Can Falguera – Nivell C i D (gratuït i reserva prèvia al Pàdel Can Falguera – Places Limitades) a càrrec del Club de Pàdel Can Falguera.

 

17:00h. Torneig de Bitlles Catalanes de l’Associació Bitlles Catalanes Va Tornem-hi ! a les Pistes de Can Falguera.

 

Diumenge 4 de juny

10:00h. Torneig de petanca a  càrrec del  Club de Petanca Palau-solità i Plegamans a les Pistes de Can Falguera.

 

11:00h. Màster Class de Defensa Personal a càrrec del l’Associació Esportiva Budokan Go Dai al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

 

Entitats participants

Club Patinatge Artístic Palau de Plegamans

Club Esportiu Palau de Plegamans

Club Futbol Palau-solità i Plegamans

Club Futbol Sala Palau

Hoquei Club Palau

Atlètic Club Bàsquet

Club Atlètic Palau-solità i Plegamans

Associació Bitlles Catalanes Va Tornem-hi !

Club de Pàdel Can Falguera

Club de Petanca Palau-solità i Plegamans

Associació Esportiva Budokan Go Dai

 

Esports: Atletisme / Bàsquet / Bitlles / Petanca /Defensa personal / Futbol / Futbol sala / Gimnàstica rítmica / Hoquei /  Pàdel / Patinatge artístic

Espais: Ajuntament, Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, Camp Municipal de Futbol Francesc Serracanta, Instal·lació Esportiva Municipal Can Falguera.

Comparteix aquest contingut