Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Tres nous vehicles elèctrics per a la neteja viària

#Gestió Ambiental

18/7/2023

L’adquisició d’aquests vehicles forma part de les mesures endegades per millorar la neteja dels barris  

 

Els vehicles elèctrics adquirits per l'Ajuntament per a l’empresa de neteja han començat a efectuar tasques de neteja viària i manteniment del poble. Es tracta de tres petits camions de càrrega elèctrica, silenciosos i molt maniobrables, característiques que els fan idonis per tot tipus de carrers, grans i petits.

 

Hi ha un quart vehicle elèctric pel servei de neteja viària, de més grans dimensions, que arribarà a finals de setembre, equipat amb plataforma elevadora per carregar els contenidors que es porten al mercat i als actes festius.

 

La compra d'aquests vehicles, amb un cost de 72.418,50 euros, forma part de les mesures endegades pel consistori per millorar la sostenibilitat i preservar el medi ambient en el municipi, amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2. Els tres petits camions els faran servir el personal que realitza l’escombrada manual, sobretot per arribar als barris.

 

El vehicles elèctrics en qüestió són uns Goupil G2 aptes per portar a terme tot tipus de serveis municipals relacionats amb la neteja viària, jardineria, etc. Els G2 estan preparats per circular per qualsevol terreny i poden arribar als 30 quilòmetres hora. A més, disposen d’una bateria de liti amb una autonomia de 61 quilòmetres.

Comparteix aquest contingut