Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Palau-solità i Plegamans se suma a la commemoració del Dia Internacional per l'erradicació de les violències masclistes

#Igualtat

8/11/2023

S’han programat activitats i xerrades per conscienciar i lluitar contra la violència de gènere

 

Palau-solità i Plegamans se suma a la commemoració del Dia Internacional per l'erradicació de les violències masclistes (25 N), amb un seguit d'activitats i xerrades que promouen la consciència i la lluita contra aquesta problemàtica.

 

El dijous 9 de novembre es realitzarà un taller titulat "Ni prínceps blaus ni princeses promeses” enfocada a famílies d'infantil i primària. Serà a les 17 hores a l'Auditori de Can Cortès. Aquesta proposta va a càrrec de la cooperativa Candela, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El divendres 24 de novembre, l'acte institucional marcarà el punt àlgid de la commemoració. A les 12 hores, la Sala Polivalent serà l'escenari dels parlaments institucionals, la lectura del manifest amb la participació de l'alumnat dels centres de primària i secundària i del PQPI-PTT, així com l’actuació "Dones i dol" interpretada pel grup de teatre de l'Associació Dones per les Dones, acompanyada per la música de l'Escola Municipal de Música. A la tarda del mateix dia, a les 19 hores, els Jardins de la Masia de Can Cortès acolliran l'encesa d'espelmes per part de l'Associació Dones per les Dones, amb acompanyament musical a càrrec de Palau Grup Vocal.

 

La programació del 25N a Palau-solità i Plegamans culminarà amb l'espectacle "Contrallum" de Mireia Sans, que tindrà lloc el mateix divendres, a les 20 hores, al Teatre de la Vila. Després de l'espectacle, es realitzarà un col·loqui amb la directora de l'espectacle. Les entrades estan disponibles a través del lloc web:  palauplegamans.koobin.cat i a la taquilla de la Masia de Can Cortès.

 

El 28 i 29 de novembre, l'alumnat d'ESO dels instituts de la població tindrà l'oportunitat de presenciar l'obra "No solo duelen los golpes" de Pamela Palenciano a les 12 hores, també al Teatre de la Vila, com a part de l’objectiu de conscienciació i prevenció de les violències masclistes.  Actuacions finançades amb càrrec als crèdits rebuts del Ministerio de Igualdad, Secretaria de Estado y contra la Violencia de Género.

 

Documentació adjunta

Comparteix aquest contingut