Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Vine a viure l’encesa de llums de Nadal!

#Comerç
#Cultura

16/11/2023

El pròxim divendres 1 de desembre hi haurà xocolatada i concert infantil per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

 

Palau-solità i Plegamans iniciarà les festes nadalenques amb l’encesa de llums de Nadal, el pròxim 1 de desembre. A partir de les 17.30 hores, a la plaça de l’Onze de Setembre les famílies podran degustar xocolata desfeta. A les 18.30 hores, a la plaça de la Vila, es farà un concert de música infantil a càrrec del grup La Belluga i a les 18.45 hores s’encendran les llums de Nadal.

 

Seguint la iniciativa de l’any passat, l’Ajuntament s’ha adherit a la campanya XMAS Nadal Inclusiu amb una cua adaptada inclusiva a la xocolatada per a nenes i nens amb diversitat funcional tant física com psíquica. De la mateixa manera, i en la línia de treballar per fer els actes i els esdeveniments més inclusius, es comptarà amb una intèrpret en llengua de signes catalana a dalt l’escenari. Enguany totes les parts de l’acte comptaran amb aquest servei, incloses les cançons del grup d’animació.

 

La brigada municipal ja ha instal·lat els llums de Nadal a diversos espais de la vila. Enguany, el dia 1 de desembre els llums s’encendran 18.45 a 22 hores i a partir d’aquell dia l’horari serà de 17.30 a 22 hores.

 

S’han instal·lat uns 320 guarniments repartits pel municipi més les guirlandes sobre el Passeig de la Carrerada i l’Avinguda Catalunya, i els elements 3D que es muntaran a la plaça de la Vila. En total s’il·luminen uns 7.000 metres de carrers del municipi. La potència total instal·lada és de 50 kW. El cost estimat en consum d’electricitat és d’uns 3500€, durant els 43 dies que s’encendran.

 

Sorteig al Mercat Setmanal

 

A més, l’endemà de l’encesa, el 2 de desembre, el Mercat Setmanal ha organitzat un sorteig de lots de productes lliurats pels paradistes. Per poder participar del sorteig només caldrà aconseguir una butlleta amb qualsevol compra al Mercat. El Mickey i la Minnie nadalencs també estaran al mercat per fer-se fotografies amb tothom qui ho vulgui.

 

#ViuelNadal a #PalausolitaiPlegamans

Comparteix aquest contingut