Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Celebració de la festivitat de la Policia Local

#Seguretat Ciutadana

20/11/2023

Aquest dissabte [18 de novembre], al Teatre de la Vila,  la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va celebrar  la seva festivitat.

 

L’acte es va iniciar amb els parlaments de benvinguda i salutació de la Jutgessa de Pau de la vila, Esther Gil i el parlament de la 1a tinent d’alcaldia i regidora de Seguretat Ciutadana, Eva Soler.

 

La regidora va destacar l’excel·lent treball del cos de seguretat local; la proximitat a la ciutadania que el caracteritza; la seva formació i dedicació constant i capacitat d’adaptació amb una perspectiva cada cop més feminitzada.

 

A continuació es van lliurar fins a disset felicitacions i medalles per distingir els mèrits en el servei i les actuacions de risc i valor més destacades dels i les membres del cos durant aquest darrer any. A la primera medalla per haver prestat servei en cossos de policia durant més de 30 anys, van seguir les felicitacions i medalles pel mèrit en el servei, per haver realitzat amb risc o perill personal actuacions de reconegut valor i per actuacions i intervencions policials rellevants durant el darrer any.

 

També es van reconèixer les col·laboracions dutes a terme amb el nostre cos de Policia Local:

  • Es va lliurar una felicitació a l’Associació de Voluntaris de Parets del Vallès, per la seva col·laboració amb la nostra associació de voluntaris i amb la Policia Local en els diferents actes festius i esportius, de manera totalment altruista, professional i continuada. Va recollir la felicitació el Sr. Pepe Méndez.
  • Es va lliurar una felicitació a la Regió Metropolitana Nord del Cos de Mossos d’Esquadra per la tasca que realitzen les unitats d’investigació de cada una de les àrees bàsiques que la conformen, i especialment les de Sabadell, de la que formem part, i la de Granollers. Va recollir la felicitació el Intendent Sots cap de la Regió Policial MN, el Sr. Antoni Sánchez David.
  • Finalment s’atorgà una medalla de bronze amb distintiu de color blanc a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Palau-solità i Plegamans, per la seva implicació i col·laboració constant amb la Policia Local en els diversos actes que celebrem a la nostra població, ja siguin festius, lúdics o esportius; per  les bones actuacions que han portat a terme i l’alt nivell demostrat en les actuacions d’emergència que han realitzat, tant en el nostre municipi com en altres municipis en els que han prestat la seva col·laboració. Van recollir-la Carles Puig, Marc Brossa, Clàudia Hernández, José Rubio “Cobra”.

 

A la cloenda de l’acte, l’alcalde Oriol Lozano va felicitar als i les integrants de la Policia Local, va destacar la seva feina imprescindible pel municipi i es va adreçar a les famílies per agrair-los i posar en valor el seu suport i acompanyament.

Comparteix aquest contingut