Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Divulgació de consells de seguretat i consum per les festes nadalenques

#Consum-OMIC
#Seguretat Ciutadana

29/11/2023

La xerrada organitzada per l’OMIC i amb la col·laboració dels Mossos d’esquadra ha proporcionat consells pràctics a la gent gran.

 

Dilluns 27 de novembre, l'Auditori de la Masia Can Cortès va ser l'escenari d'una xerrada informativa sobre consells pràctics per garantir unes festes segures per a tots els ciutadans/es. Aquest esdeveniment, organitzat per l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) i amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, ha proporcionat importants coneixements a la gent gran del municipi, perquè puguin tenir un Nadal tranquil.

 

Els Mossos d'Esquadra van exposar informació detallada sobre els riscos de seguretat més comuns que podrien sorgir durant aquest període festiu. Des de consells per prevenir robatoris fins a instruccions sobre com actuar en situacions d'enganys o altres amenaces. Els assistents han rebut una orientació valuosa per salvaguardar la seva seguretat i la de la seva llar.

 

D'altra banda, representants de l'OMIC van oferir consells relacionats amb el consum durant les festes de Nadal. Aquesta secció va incloure suggeriments pràctics sobre com gestionar reclamacions i com evitar possibles enganys en les compres típiques d'aquesta època, contribuint a assegurar una experiència de compra segura i satisfactòria per a tots.

Comparteix aquest contingut