Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’AMERC estrena un nou catàleg d’instal·ladors i proveïdors de serveis d’eficiència energètica locals

#Empresa i Ocupació

30/1/2024

L’objectiu és seguir amb l’impuls de la transició energètica, a nivell territorial, i fomentar la contractació de companyies locals de l’Eix de la Riera de Caldes.

 

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha publicat el Catàleg d’Instal·ladors i Proveïdors de Serveis d’Eficiència Energètica del territori. Aquesta guia, que és fruit els treballs del projecte Living Lab de Transició Energètica, s’ha confeccionat per facilitar a empreses i particulars l’accés a la informació per la contractació de companyies locals proveïdores de serveis energètics. A més, s’ha estrenat un vídeo promovent la Transició Energètica del Territori.

 

Palau-solità i Plegamans ha sigut un dels sis municipis que ha participat en l’elaboració del catàleg, finançat per la Diputació de Barcelona amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Ho ha fet a través de tres empreses del municipi: Tecnologia i solucions Plegamans, Electricitat Maso SL i Renovables Palau S.L., que es troben en el recull de la guia d’instal·ladors amb garantia de qualitat en el seu servei (es pot consultar al web: https://www.rieradecaldes.com/transicioenergeticardc.html). En total hi ha participat 18 empreses dels sis municipis de l’AMERC (Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat).

 

En aquest catàleg es poden trobar de manera detallada els serveis que ofereix cada empresa, la tipologia dels clients i ressenyes, el nombre d’instal·lacions realitzades en l’últim any, el compliment d’ODS i altres informacions d’utilitat per decidir la contractació. Per assegurar que les empreses incloses en el Catàleg compleixen amb els criteris de qualitat establerts es van visitar les seves instal·lacions.

 

El catàleg neix amb un doble objectiu; continuar amb l’impuls de la Transició Energètica del territori, millorant l’accessibilitat a la informació d’empreses proveïdores de serveis energètics, i fomentar la contractació de companyies locals de l’Eix de la Riera de Caldes.

 

El catàleg és una eina viva, per aquest motiu, si alguna empresa proveïdora de serveis energètics de la Riera de Caldes vol formar-ne part, pot posar-se en contacte al correu torrecillamo@staperpetua.cat i s’informarà de les passes a seguir.

 

Comparteix aquest contingut