Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El primer equip femení de l’HC Palau jugarà la segona edició de la Copa Intercontinental d’hoquei patins a l’Argentina

#Esports

9/2/2024

El desplaçament serà possible gràcies a les aportacions del Consell Català de l’Esport i de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

El primer equip femení de l’HC Palau emprendrà [aquest dimarts 13 de febrer] viatge a l’Argentina per disputar a la localitat de San Juan, del 16 al 18 de febrer, la segona edició de la Copa Intercontinental femenina d’hoquei patins, sent aquesta la primera vegada que l’equip palauenc lluitarà per aquest títol que enfronta als millors equips europeus i americans.

 

Un desplaçament que suposa una important despesa econòmica que podrà ser sufragada gràcies a les aportacions del Consell Català de l’Esport i de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

La Copa Intercontinental femenina d’hoquei patins només s’ha pogut dur a terme fins el moment en una única ocasió, al 2018, i es va fer a la mateixa localitat argentina de San Juan. L’intent de consolidació d’aquesta competició en la seva vessant femenina (la masculina compta ja amb vint edicions disputades) es va veure interrompuda per la irrupció de la pandèmia de la covid. Aquella primera edició la va guanyar l’equip argentí Concepción PC, que es va imposar a la final al Telecable HC.

 

En aquesta segona edició que es celebra enguany hi participen el Generali HC Palau com a guanyador de la Female League Cup al 2022, el Telecable HC com a guanyador de la Champions League Women al 2023, i l’Andes Talleres SC i el Club Social y Deportivo Aberastain, com a campió i sots campió sud-americà al 2022.

 

El Generali HC Palau disputarà la semifinal el dissabte 17 de febrer davant l’equip argentí Andes Talleres SC a les 19h. hora local argentina, a les 23h. hora d'aquí (+4).

L’altre semifinal la jugaran el dia anterior, el divendres 16, el Telecable HC i el Club Social y Deportivo Aberastain, també argentí.

 

Els guanyadors de tots dos enfrontaments disputaran la final el diumenge 18 a les 18:30h. hora local argentina, a les 22:30h. hora d'aquí  Palau-solità i Plegamans.

 

COPA INTERCONTINENTAL de Hoquei Patins femení

  • Semifinal 1. Divendres 16 de febrer: Telecable - Aberastain. 23h. [hora de Palau-solità i Plegamans].
  • Semifinal 2. Dissabte 17 de febrer: Andes Talleres - Generali HC Palau. 23h. [hora de Palau-solità i Plegamans].
  • Final femenina. Diumenge 18 de febrer. 22:30h. [hora Palau-solità i Plegamans].

 

 

Fotografia: Hoquei Club Palau. [Aquest dimecres 7 de febrer] va tenir lloc, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, una trobada informal de suport a les jugadores del Generali HC Palau, on hi han estat presents el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, i el president de l’HC Palau, Salva Garcia.

Comparteix aquest contingut