Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Novetats a la zona blava: la Policia Local supervisarà que es compleixi la regulació a partir del 8 d’abril

#Policia Local
#Seguretat Ciutadana

22/3/2024

L’objectiu és fer complir la normativa d’estacionament, d’1 hora i 30 minuts gratuïts, amb l’hora d’arribada indicada

 

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans controlarà el correcte ús de la zona blava a partir del proper dia 8 d'abril. Aquesta mesura té l'objectiu de garantir un ús correcte de l'estacionament i afavorir la rotació de vehicles, augmentant la disponibilitat d'aparcament a les zones comercials del municipi.

 

La sanció per incomplir la normativa d'estacionament serà de 60 €, amb una reducció del 50% si es paga abans del termini indicat. Cal destacar que l'estacionament és gratuït, però és imprescindible indicar l'hora d'arribada i respectar el límit màxim d'1 hora i 30 minuts.

 

Palau-solità i Plegamans compta amb 160 places d'estacionament amb horari limitat, les quals tenen la finalitat de multiplicar per cinc el nombre d'aparcaments disponibles a prop dels comerços locals. És responsabilitat de tots els ciutadans i ciutadanes fer un ús adequat d'aquestes places, ja sigui per a compres, gestions o altres activitats, deixant lliure la plaça amb la major brevetat possible per permetre que altres usuaris també puguin gaudir d'un aparcament còmode.

 

Per a més informació o aclariments, es pot contactar amb el telèfon de la Policia Local al 93 864 96 96.

Comparteix aquest contingut