Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El III Cicle de Terror de Palau-solità i Plegamans ja té dates i prepara novetats per aquesta edició

#Cultura

12/6/2024

Serà els dissabtes 6, 13 i 20 de juliol al Parc de l'Hostal del Fum


Aquest pròxim mes de juliol torna el Palau Tremola, el Cicle de Terror de Palau-solità i Plegamans, que ja té preparada la tercera edició. En la seva edició passada van anar-hi a gaudir del terror gairebé 1000 persones de la vila i municipis propers.

L'edició d'enguany té com a eix central les pel·lícules de Zombies, popularitzades per George A. Romero. Tot un gènere de culte dins el de terror, que amaga una metàfora de l'alienació de la societat moderna i que fa al·lusió a temes com el consumisme, la manipulació de la societat o l'ètica dels poders executius dels estats.

Les tres pel·lícules que es projectaran s'anunciaran properament i, fins on es pot explicar, comptaran amb el millor remake d'una obra mestra clàssica, una pel·lícula icònica de culte de producció catalana que va fer la volta al món i continua sent la pel·lícula de zombies més terrorífica mai feta i una novetat que aixeca passions dins i fora dels fans del gènere.

El format del cicle serà el de l'edició anterior: servei de bar amb beure i menjar des de les 20 h, projecció a les 22 h i una estona breu posterior per a comentar la pel·lícula entre la gent assistent amb música ambient. Entrada gratuïta i possibilitat de portar catifes, gandules i cadires. I la gran novetat d'enguany: a partir de les 20 h hi haurà 50 bitllets del trenet del Parc de l'Hostal del Fum a la barra que serviran perquè les persones més valentes puguin fer un viatge de nit del tren després de la projecció i en la més absoluta foscor.

Les projeccions estaran dinamitzades un any més per experts de l'Associació FanCon que ens explicaran dades clau i curiositats sobre el que es projectarà per a gaudir encara més de les cintes.

Comparteix aquest contingut