Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

La Policia Local ja disposa de xarxes socials pròpies per oferir informació propera a la ciutadania

#Comunicació

12 de març de 2021

S’han creat comptes a Facebook (PoliciaLocalPsiP), Twitter (@policiapsip), i Instagram (@policiapsip)

 

L’Ajuntament ha dotat de xarxes socials pròpies a la Policia Local de Palau-solità i Plegamans per apropar-se a la ciutadania i oferir informació actualitzada i de primera mà del què passa a la vila. La Policia Local disposa ara de Facebook (PoliciaLocalPsiP), Twitter (@policiapsip), i Instagram (@policiapsip)

 

Fins ara, la Policia Local de Palau-solità i Plegamans feia difusió de les seves notícies a través dels sistemes generals de comunicació de l'Ajuntament i de les xarxes socials corporatives. L’objectiu d’obrir xarxes socials pròpies i oficials és millorar el servei; informar de les actuacions de la policia local, engegar campanyes de prevenció, oferir consells i recomanacions de seguretat i avisos d’emergències.

 

La iniciativa respon a la necessitat del cos de disposar d'una eina visual, àgil, clara i útil per comunicar-se amb els veïns i veïnes de la vila. La regidora de Comunicació i de Seguretat Ciutadana, Eva Soler, ha explicat que: “Les xarxes socials han canviat la forma en què ens relacionem. Les administracions han d’estar al servei de la ciutadania i adaptar-se als nous canals de comunicació”.

 

Les xarxes socials de la Policia Local han d'ajudar a millorar la percepció dels ciutadans envers els serveis prestats des d’aquest cos de seguretat. “Els ciutadans han de sentir que la policia és seva, que està al seu servei, i les xarxes socials han de contribuir a aquesta imatge, a més de mostrar quina feina es fa des del cos i el perquè” ha afegit Soler.

Comparteix aquest contingut