Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dimecres 27, la sessió corresponent al mes de maig

#Comunicació
#Plens

27 de maig de 2021

Aquest Ple va ser presencial i es va realitzar a la Sala Polivalent.

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més, podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

 1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de les sessions del ple de data 29 d’abril de 2021.
 2. El Ple aprova un nou expedient de modificació de crèdit.
  • Sí 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PRIMÀRIES (1)
  • Abstencions 5: PSC (5)
 3. El Ple dona compte de l’informe d’intervenció trimestral respecte del pagament de factures del primer trimestre de 2021.
 4. El Ple aprova la pròrroga de la contractació del servei de neteja viària al municipi fins el mes de juny de 2022 per un import de 554.638,60€ a Corporación CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de Residus SL.
  • Sí: 16: ERC (6), JxPalau (3), PSC (5), Cs (2)
  • Abstencions 1: Primàries (1)
 5. El Ple aprova per unanimitat la pròrroga de la contractació del servei de recollida de fibrociment a la via pública i al medi natural al municipi fins el mes de juny de 2022 a Engrunes, Recuperació i Manteniment per 3.201,66€.
 6. El Ple aprova per unanimitat la pròrroga de la contractació del servei de deixalleria al municipi fins el mes de juny de 2022 a Engrunes, Recuperació i Manteniment per 97.478,61€.
 7. El Ple aprova per unanimitat la convocatòria i bases específiques per a l’atorgament de subvencions en règim de competència competitiva adreçades a la compra de bicicletes o altres vehicles de tracció humana.
 8. El Ple aprova per unanimitat el reglament de les prestacions econòmiques de caràcter social de l’Ajuntament.
 9. El Ple aprova per unanimitat el protocol intern per a l’abordatge de l’assetjament sexual, per raó de sexe, identitat de gènere i orientació sexual en l’àmbit laboral de l’Ajuntament.
 10. El Ple aprova per unanimitat la petició de declaració d’àrea amb mercat d’habitatge tens del municipi de #PsiP segons la llei 11/2020, de contenció de rendes de lloguer d’habitatges.
 11. El Ple aprova per unanimitat el nomenament del regidor Miquel Àngel Cañizares com a vocal del Consell Municipal d'Escoles Bressol en representació del grup municipal del PSC.
 12. El Ple aprova la moció que presenten els grups municipals d’ERC- AM i JXPSIP-JUNTS amb l’adhesió dels grups municipals PSC-CP, Ciutadans i Primàries, sobre la pobresa menstrual.
  • Sí 15: ERC (6), JxP (3), PSC (5), Primàries (1)
  • Abstencions 2: Cs (2)
 13. El Ple aprova la moció que presenta el grup municipal de Primàries per instar al govern espanyol en l’agilització dels tràmits de concessió dels NIE, residència provisional i permís temporal de treball per als menors no acompanyats.
 14. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l'última sessió plenària.
 15. El Ple no va debatre cap proposta d’urgència.
 16. El Ple va finalitzar  amb el punt de precs i preguntes

Comparteix aquest contingut