Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Ràdio Palau rep el Premi al Millor Programa de Ràdio Local pel “Palau Notícies” a la gala dels 21ns Premis Ràdio Associació

#Comunicació

11 de juny de 2021

El director de Ràdio Palau, Eduard Garcia, va recollir ahir el Premi al Millor Programa de Ràdio Local pel programa informatiu “Palau Notícies”, un exemple de ràdio de proximitat i de periodisme en estat pur, pel seguiment del cas dels contagis i defuncions que es van produir a la Residència d’Avis Palau, durant la pandèmia de la Covid 19. Garcia va estar acompanyat de membres de l’equip d'informatius, Sira Riera i Raquel Puig, autores de la investigació periodística guardonada.

 

Joan M. Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya va lliurar el premi al director de Ràdio Palau en la gala de lliurament dels 21ns Premis Ràdio Associació que es va celebrar ahir dijous 10 de juny a l’Auditori de l’ONCE amb aforament restringit a causa del COVID i presentada pel periodista, Jordi Basté.

 

A més dels guanyadors, també hi van assistir el vicepresident del govern, Jordi Puigneró, i la consellera de Presidència, Laura Vilagrà.

 

Els 21ns Premis Ràdio Associació ha estat un homenatge a la gent de la ràdio que ha treballat durant la pandèmia en condicions molt complicades i que l’ha obligat a reinventar-se en la majoria d’ocasions.

 

Enhorabona a tot l’equip d’informatius de Ràdio Palau!

Comparteix aquest contingut