Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dimarts 29, la sessió corresponent al mes de juny

#Comunicació
#Plens

30 de juny de 2021

Aquest Ple va ser presencial i es va realitzar a la Sala Polivalent.

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més, podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

 1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de la sessió del ple de data 26 de maig de 2021.
 2. El Ple aprova un nou expedient de modificació de crèdit.
  • Sí 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PRIMÀRIES (1)
  • Abstencions 5: PSC (5)
 3. El Ple aprova per aprova per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal núm. 24, exercici 2021.
 4. El Ple aprova per unanimitat sol·licitar la bonificació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres liquidat amb motiu de les obres de reforma i ampliació habitatge unifamiliar entre mitgeres (rehabilitació de la façana) a una finca situada a l’Av. Catalunya.
 5. El Ple aprova definitivament el Pla Parcial Urbanístic del Sud 10 Industrial Llevant. 
  • Sí 16: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PSC (5) 
  • No 1: PRIMÀRIES (1)
 6. El Ple aprova per unanimitat l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Sta. Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans.
 7. El Ple aprova per unanimitat la xifra de població de la vila en 14.917 habitants. Data de referència 1 de gener de 2021.
 8. El Ple aprova per unanimitat l’adjudicació de la contractació de les obres de construcció de la biblioteca i arxiu municipal a ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS S.A.U per un import de 4.874.739,99 € IVA inclòs.
 9. El Ple aprova per unanimitat adjudicar la concessió demanial d’un espai de l’equipament municipal “Masia Can Falguera” per destinar-lo a activitats culturals, educatives i lúdiques.
 10. El Ple aprova per unanimitat fer una consulta popular per via de referèndum d’àmbit municipal relativa a canvis en la modalitat de la gestió d’un servei bàsic d’abastament d’aigua potable.
 11. El Ple aprova l’inici de procediment de modificació de la forma de gestió del servei d’abastament d’aigua potable del municipi de Palau-solità i Plegamans. 
  • Sí 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1) 
  • No 7: PSC (5), Cs (2)
 12. El Ple aprova per unanimitat el reglament del cos de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans.
 13. El Ple aprova l’elecció de la jutgessa de pau titular amb els vots favorables d'ERC, JxPalau, PSC, i Cs.
 14. El Ple aprova per unanimitat el II Pla d’Igualtat de Gènere per a la ciutadania de Palau-solità i Plegamans (2021-2024).
 15. El Ple aprova la moció de Ciutadans per fer un estudi per a la implementació i ubicació d'una àrea de servei i aparcament per a autocaravanes (Area AC).
 16. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenta el PSC per a l’adhesió de l’Ajuntament a la campanya “Món local Covid-19” del Fons Català de Cooperació. ERC, JxPalau, Cs i Primàries s'han adherit a la moció.
 17. El Ple aprova la moció que presenten ERC i Primàries, amb l'adhesió de JxPalau respecte l'informe de l’assemblea parlamentària del Consell d’Europa crític amb l'actuació de l'Estat en el procés independentista.
 18. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària
 19. El Ple no va debatre cap proposta d’urgència.
 20. El Ple va finalitzar amb el punt de precs i preguntes.

 

Comparteix aquest contingut