Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre - AMERICAN BUFFALO

Hora: 22 hores// Lloc: Al Teatre de La Vila

 AMERICAN BUFFALO de David Mamet . A càrrec de la Cia Teatre Lliure

Direcció: Julio Manrique
Repartiment: Ivan Benet, Pol López i Marc Rodríguez

American Buffalo és una tragèdia clàssica , el protagonista de la qual, en Donny Dubrow, propietari d'una botiga d'objectes de segona mà, alliçona al seu jove aprenent, en Bob, sobre com s'ha de comportar un home autònom, fort i íntegre. El Dimoni, però, que a la peça respon al pseudònim de “Teacher”, el visita i el tempta a trair tots els seus principis i a renunciar a una postura moral a canvi d'un suposat benefici. Al final de l'obra, Don comprendrà que ha comès un greu error.
Els personatges de la tragèdia: Don, Teach i Bob, lluiten, s'equivoquen, es contradiuen i acaben resultant, finalment, terriblement divertits pels que els observen des de fora. Es podria pensar: només són tres desgraciats, tres aprenents de lladres planejant un robatori que fa olor a fracàs des del principi. Però la virtut de la obra és fer que, en aquests tres diables, ens puguem reconèixer tots.

American Buffalo és una obra moral, una tragicomèdia extraordinàriament ben construïda i dialogada, i plena de vigor.


Data celebració

15 d'octubre de 2010

Horari

22h

Preu

Venda anticipada de les entrades a la Masia de Can Cortès a partir del 12 d'octubre de 16 a 21 hores. Al Teatre Mitja hora abans de la funció.
Preu de les entrades: 10 euros i descomptes especials.

iCalendar

Comparteix aquest contingut