Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Inau. Exp. Centenari Massagran, Jardins Casa Folch

11.00h – LLOC: Castell de Plegamans


Aquest diumenge tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'exposició del Centenari d'en Massagran al Castell de Plegamans, seu de la Fundació Folch i Torres. En aquest acte, diverses personalitats parlaran de Les aventures d'en Massagran, una obra cabdal en la literatura infantil i juvenil catalana que enguany celebra el centenari de la seva creació. També s'explicarà la contribució de Josep M. Folch i Torres en la normalització de la llengua catalana.

 

Un cop es tanqui l'acte d'inauguració de l'exposició, una cercavila acompanyarà les personalitats i els assistents fins als Jardins de la Casa Folch. Els treballs de rehabilitació de la llar on va residir la família Folch i Torres es troben molt avançats i per aquest motiu es podran visitar els jardins. L'acte s'aprofitarà per fer lectures de Les aventures d'en Massagran, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Associació Teatral Farrigo-Farrago. Amb la rehabilitació es recupera la Casa Folch com a un bé clau del patrimoni cultural, històric i arquitectònic de Palau-solità i Plegamans.

Organitzador

Regidoria de Cultura i Festes, Fundació Folch i Torres amb la col•laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, Generalitat de Catalunya.

Data celebració

14 de novembre de 2010

iCalendar

Comparteix aquest contingut