Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'Asufre'

Hora: 22h / Lloc: Teatre de la Vila /// A càrrec de la Cia. Dei Furbi.

Direcció: Gemma Beltran. Repartiment: Òscar Bosch, Robert González, Marc Vilavella, David Marcé i Toni Vinyals.

Entrades: Venda anticipada a la Masia de Can Cortès, a partir del 30 de novembre, de 16 a 21h. Al teatre, mitja hora abans de l'inici. Preu: 10 euros i descomptes especials.

Sinopsi: Quatre personatges a porta tancada creen una tensió absurda i realista, còmica i profundament humana a través dels cercles de l'inframón. Asufre, una particular interpretació de l'estructura del cabaret literari amb fragments revisitats d'autors seleccionats i materials de l'actualitat, posats en acció amb una gran visió còmica. Teatre dins el teatre, on el ball, la música, la poesia i la paròdia prenen forma guiats per l'humor i el ritme, en un ventall de recursos que van de la dansa i el gest virtuós al cant i la interpretació. Una sàtira plena d'efectes d'humor, amb una estructura que reinterpreta el cabaret, amb una força endimoniadament còmica.

Organitza

Organitzador

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Cultura en Gira, Carnet Jove i Club TR3SC

Data celebració

3 de desembre de 2010

Horari

22h

Preu

10 euros i descomptes especials

iCalendar

Comparteix aquest contingut