Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'El Xarlatan'

A les 22h, al Teatre de la Vila. Entrades: Venda anticipada a Can Cortès, a partir del 15 de febrer, de 16 a 21h. Al teatre, mitja hora abans de l'inici de la funció. Preu: 10 euros i descomptes especials.

 

De Quim Masferrer. A càrrec de Teatre de la República de Guerrilla.

 

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà...són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l'espectacle: El XARLATAN.

Carregat de bones intencions, El XARLATAN passeja les seves prèdiques i el seu mètode innovador pels escenaris d'arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El XARLATAN us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què? A canvi de res!

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Cultura en Gira, Carnet Jove i Carnet TR3S C.

Data celebració

18 de febrer de 2011

Horari

22.00h

Preu

10 euros i descomptes especials

iCalendar

Comparteix aquest contingut