Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'Pasta Fullada'

Divendres 15, a les 22.00h, al Teatre de la Vila

 

'Pasta Fullada', d'Ever Blanchet, a càrrec de Teatre Gaudí

 

A l'obra s'hi mostra la vida de quatre personatges, dues parelles d'amics que porten i suporten una amistat de molts anys. Al llarg del temps, aquelles fatigues de parella s'alimenten de l'energia de l'altra parella o d'una de les amigues o de l'amic. Sense massa conflicte, els personatges viuen un guió que els complau, sense saber-ho tot els uns dels altres. En canvi, creuen que es coneixen molt. Amb la dramatúrgia d'Ever Blanchet i sota la direcció d'Óscar Molina, 'Pasta Fullada' tracta sobre la importància de l'amistat i dels valors de la tolerància i la complicitat, des d'una perspectiva insòlita i trencadora. A càrrec de Josep Minguell, Margarida Minguillon, Carles Sales i Carme Sansa.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

15 d'abril de 2011

Horari

22.00h

Preu

10 euros i descomptes especials. Venda anticipada d'entrades, a Can Cortès, a partir del 12 d'abril, de 16 a 21h. Al teatre, mitja hora abans de l'inici de la funció.

iCalendar

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut