Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Cafè Teatre: 'El jardí de les malícies'

A les 22h, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 144) /

 

Venda anticipada d'entrades a Can Cortès, a partir del 27 de setembre, de 16 a 21h. Aforament limitat a 100 persones distribuïdes en 25 tauletes /

 

Cafè Teatre El jardí de les Malícies, de Miquel Desclot. A càrrec de Teatre al Detall

Direcció: Joan M. Segura Bernades. Amb Xavi Idáñez i Txell Botey.

 

El jardí de les malícies és un recital de poesia poc convencional: un recital de poesia ERÒTICA. I per ser més precisos: un recull de poesia eròtica des de l’Edat Mitjana al segle XIX.

El nostre punt de partida ha estat el llibre de MiquelDesclot “El jardí de les malícies de la poesia eròtica universal” (Angle Editorial 2001), un llibre deliciós, “fet per plaer, sobre plaers, per al plaer”, tal com diu el mateix autor.

Hi ha des de versos de trobadors i cançons de bordell a poemes d’escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne. Alguns nobles, polítics, intel·lectuals (i fins i tot membres del clergat!) de l’època van escriure i publicar obres que van ser la causa per ser condemnats a cremar a la foguera (i no pas en els temps obscurs de l’Edat Mitjana, sinó en temps de Molière!).

Volem donar a conèixer aquestes veritables joies literàries, essent fidels al seu caràcter divertit, desinhibit, fresc i juganer. Una manera de mirar pel forat del pany i descobrir aquells versos guardats en els calaixos més amagats, en els racons més íntims del desig.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Data celebració

30 de setembre de 2011

Horari

22.00h

Preu

10 euros i descomptes especials. Venda anticipada d'entrades a partir del 27 de setembre, a Can Cortès, de 16 a 21h.

iCalendar

Comparteix aquest contingut