Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Espectacle familiar: 'Instants', Mag Edgar

A les 12h, al Teatre de la Vila /

Venda d'entrades al teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle

 

Instants, a càrrec de Mag Edgar

Per sobre de tot és un espectacle «tot terreny». És un espectacle molt variat, on s'alternen els números de participació amb el públic i també números musicals amb una molt ben posta en escena, sempre en clau d'humor. Instants està especialment pensat per a un públic familiar i, gràcies a la gran quantitat de representacions realitzades, ha arribat a ser l'espectacle més sol.licitat de la companyia. Un autèntic espectacle professional d'il·lusionisme.

I per últim, per què Instants? Molt senzill. Instants són aquells petits moments que ens permeten evadir-nos de la realitat i gaudir, encara que es tracti només per a un moment, de la sensació i el misteri de la bona màgia. Edgard Mauri, Edgard, porta deu anys dedicat a la màgia profesional tot i la seva juventut. Va començar al teatre Llantiol de Barcelona com tots els millors mags del moment, i mica en mica va destacant pel seu domini de la màgia de prop i per la seva gosadia fent màgia d'escena i de grans aparells. La seva meticulositat i perfeccionament de la tècnica l'han convertit en un dels més grans entesos del país, i la gran quantitat de bolos que porta a l'esquena han fet d'ell un experimentat artista.

Organitzador

Associació local la Xarxa. Hi col·labora l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Data celebració

12 de febrer de 2012

Horari

12.00h

iCalendar

Comparteix aquest contingut