Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Exposició: 'Canviant la mirada sobre relacions...'

Del 6 al 24 de febrer, a l'Espai Jove l'Escorxador, de 16 a 20h /

 

L’exposició Canviant la mirada sobre les relacions de parella s’instal·la a l’Espai Jove l’Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n) a partir del proper dilluns, 6 de febrer, on romandrà fins al dia 24. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 20h.

 

La mostra parteix d’una història quotidiana entre una parella, la d’en Joan i l’Helena, a partir de la qual es fa reflexionar al visitant sobre les nostres relacions quotidianes. Hi estem a gust? Ho podem fer d’una altra manera? Ens atrevim a transformar les relacions? Potser si es canvia la mirada serà més fàcil...


Canviant la mirada en les relacions de parella vol donar una altra mirada a les formes de socialització de gènere, els missatges que hem rebut i com ens relacionem; així com aprendre a detectar situacions d’alerta en les nostres relacions afectives. També es faciliten recursos per poder demanar informació, assessorament o assistència davant d’una situació de violència de gènere.

 

Es poden demanar visites guiades i activitats complementàries per a grups (mínim 5 persones). Per concertar-les cal escriure a gomezma@palauplegamans.cat o trucar al telèfon: 938645118.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

Del 6 de febrer de 2012 al 24 de febrer de 2012

Horari

De 16 a 20h

iCalendar

Comparteix aquest contingut