Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'La forma de les coses'

A les 18.00h, al Teatre de la Vila /

 

Programació estable de teatre: 'La forma de les coses', de Neil Labute, a càrrec de la Cia Versió Subtitulada. Direcció: Josep Vinyals. Repartiment: Manuel Pérez, Lídia Tura, Txema Gerardo, Sílvia Reverté i Biene Navarro.

 

Evelyn és una estudiant d'arts que prepara la seva tesi doctoral i coneix l'Adam, un noi tímid i insegur que s'enamora d'ella. Aquest es deixa influenciar de tal manera que canvia de gustos, d'hàbits i comportament per tal d'agradar-li més, a ella i als que l'envolten. Fins i tot ho fa veient que aquests canvis no acaben d'agradar als seus amics d'abans.

 

La forma de les coses és una comèdia provocadora, farcida de situacions còmiques, perverses i contundents, de final imprevisible, però dins d'un text immensament intel·ligent. Una comèdia que signa el qui està considerat hereu directe de David Mamet a partir de la idea que la seducció és un art.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Data celebració

2 de desembre de 2012

Horari

18.00h

Preu

12€ i descomptes especials. Venda anticipada a la Masia de Can Cortès, de 16 a 21h, i a la taquilla mitja hora abans de l'inici de la representació.

iCalendar

Comparteix aquest contingut