Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Nit de Contes: 'Cuentaconmigo'

A les 22.00h, a la plaça de Santa Maria /

 

'Cuentaconmigo', a càrrec de Rubén Martínez.

 

El veneçolà Rubén Martínez és un explicador de contes que combina un humor intel·ligent tipus Krhan amb els dots vocals de Bobby Mc Ferrin i uns textos que diries escrits pel mateix Julio Cortázar.

 

Rubén Martínez fa 20 anys que es dedica a l'ofici d’explicar contes perquè com ell mateix diu «un cop tens ganes d’explicar i descobreixes el plaer de l'altre, ja estàs condemnat tota la vida a explicar històries». Rubén Martínez escriu contes, obres de teatre, poesia, compon cançons i fa classes en tallers de narrativa. És comunicador social per la Universitat Central de Veneçuela, país on va néixer.

 

Els seus contes amaguen la malenconia en un embolcall alegre i humorístic que «exalta el que té de positiu la possibilitat i els contrastos».  «Els contes són una excusa per trobar-me amb l'altre però no sols en un espai compartit sinó perquè tots dos puguem crear i creure», explica aquest artista.

 

Actualment Rubén Martínez col·labora en els tallers del programa «Atrapa la paraula» del Consorci de Biblioteques de Barcelona, que organitzen cursos de narradors per promoure la literatura. També combina les seves actuacions amb la direcció d'un grup de teatre anomenat ALTOSF que va néixer a Veneçuela però que també ha fundat a Barcelona.

Organitzador

Associació Taller de les Arts, Club de Lectura Llegint-te. Amb el suport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

5 de juliol de 2013

Horari

22.00h

iCalendar

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut