Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'La asombrosa historia de Mr. Snow'

A les 22.00h, al Teatre de la Vila /

 

Programació Estable de Teatre:

'La asombrosa historia de Mr. Snow', espectacle de màgia a càrrec de la Cia. Antonio Díaz.
Premi del Públic al millor espectacle de Programació Xarxa 2012-2013.

 

Sinopsi

La asombrosa historia de Mr. Snow és una proposta que uneix màgia, música i teatre. L’il·lusionista Antonio Díaz, exmembre de la Companyia Abozzi i Premi Nacional de Màgia, és l’encarregat de portar la màgia, la il·lusió i un personatge envoltat de misteri al Teatre de La Vila. “És un espectacle divertit, per a tots els públics i és sobre la vida del millor mag, per a mi, de tota la història, Mister Snow”. Basat en un mockumentary (és a dir, un fals documental, un gènere que imita els codis i convencions del cinema documental per a una obra de ficció), ha comptat a l’hora de realitzar-lo amb la col·laboració de Juan Tamariz, Mag Lari, Luis Pardo, Jorge Blas i Juanjo Pardo.

 

Díaz explica que Mister Snow “era un català que va anar a fer les Amèriques a provar fortuna i se’n va sortir molt bé. De fet, va lluitar amb Houdini per ser el millor mag de l’època”. I continua: “Va omplir teatres i va ser un mag molt admirat, però en el punt més àlgid de la seva carrera, va desaparèixer”.

 

Sobre l’escenari apareixen totes les expressions de l’il·lusionisme. Díaz apunta alguns dels trucs que es podran veure damunt l’escenari, “com un peix que endevina els pensaments d’un espectador, levitacions i fins i tot un Rècord Guinness relacionat amb la màgia”. L’espectacle ja ha rodat a Barcelona i acumula també una gran quantitat de funcions escolars. De fet, es va estrenar al Club Capitol el juny del 2011 i posteriorment es va programar al Teatre Alexandra. Durant el 2012 l’espectacle es va poder veure en dues reconegudes fires d’espectacles per a públic familiar, FETEN (Gijón) i la Mostra d’Igualada, on va rebre el premi de millor espectacle concedit per votació popular.

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

4 d'octubre de 2013

Horari

22.00h

Preu

12€ i descomptes especials. Venda anticipada a Can Cortès, a partir de l'1 d'octubre, de 16 a 21h.

iCalendar

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut