Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'Smiley, una història d'amor'

A les 22.00h, al Teatre de la Vila /

 

Programació Estable de Teatre:

 

'Smiley, una història d'amor'
A càrrec de la Cia. Flyhard Proddccions.

 

Repartiment: Albert Triola i Rúben d’Equia

Direcció: Guillem Clua

 

Com el seu nom indica, és una història d’amor… i el que té de diferent en aquesta ocasió és que es tracta d’una història d’amor entre dos homes; dos homes diametralment diferents que es coneixen per una trucada equivocada que canviarà per sempre el destí de la seva vida.

Una història ben explicada i magistralment posada en escena, en un espai molt reduït. El text és col·loquial i no té cap recança en utilitzar el llenguatge real d’aquest tipus de relacions homosexuals; parla d’espais que coneixem, de gimnasos de Barcelona on acudeixen diferents classes socials, de supermercats on acostumem a anar…. i ens fa proper un tema que per als heterosexuals és pràcticament desconegut, però que utilitza, amb un increïble humor, unes pauses on el personatge “culte” ens explica amb tota mena de detalls diferents aspectes com poden ser webs dedicades a contactes o aplicacions dels iphones per trobar ràpidament la persona mes propera per fer un “polvo” rapit, en cas de “necessitat imperiosa”.

 

 

Venda anticipada d'entrades a la Masia de Can Cortès, a partir del dimarts 22 d’octubre de 16 a 21 hores. Al Teatre, mitja hora abans de la funció.


Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, Carnet TR3SC i Carnet Jove.

Data celebració

25 d'octubre de 2013

Horari

22.00h

Preu

12 euros i descomptes especials.

iCalendar

Comparteix aquest contingut