Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Espectacle familiar: 'Petons'

'Petons', a càrrec de la cia. l'Estendor Teatre.

 

Venda d'entrades una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Organitza: Associació Local la Xarxa. Amb el suport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

Sinopsi

No a tothom li agrada fer petons, ni que li facin. Per a certs joves és una verdadera creu... Petons parla d'aquest problema i de com l'amistat és capaç de resoldre-ho. Titelles originals, decorats simples però eficaços, una il·luminació que acompanya cada escena i una música feta al mil·límetre, ens ajuden a entrar en aquesta petonera història. L'aventura de la Marga dins el seu amic Òscar a la recerca dels petons. L'Òscar, que té dotze anys, s'ha tornat força rebel i ara es nega a fer petons. Tant la seva família com la Marga, una amiga de tota la vida, estan molt preocupats: per què no vol fer petons. El Dr. Prim diu que si pogués ficar-se a dintre del noi, potser podria esbrinar què li passa...Ahhhh....Quina bona idea! -pensa la Marga... Arribaré al fons de la qüestió. D'aquesta manera, la Marga comença la seva aventura per dins del cos de l'Òscar: un viatge a la recerca dels petons... Aquest espectacle neix de l'observació de la seva autora pel que fa als sentiments: com els gestionem, si els expressem lliurement o els ocultem per por, vergonya o prejudicis socials. Petons vol ser una reflexió entorn la comunicació, tant verbal com afectiva. Tot i la seva vessant didàctica, Petons és, fonamentalment, un divertiment, una farsa, una comèdia amb personatges ben dibuixats i que reflecteixen els trets més remarcables de molta de la gent que ens envolta...: "un espectacle tan real com un somni i tan somiat com un petó".

Organitzador

Associació Local la Xarxa. Amb el suport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

9 de febrer de 2014

Horari

12.00h

iCalendar

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut