Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Exposició: '300 anys després'

Exposició: '300 anys després. Commemorem el passat, repensem el futur'

Tricentenari dels fets del 1714.

 

L’exposició itinerant a l’aire lliure '300 anys després', ideada i produïda per Reunió de Papaia, està pensada per recórrer una cinquantena de municipis catalans durant el 2014, en períodes de dues setmanes. Composta per 18 plafons, amb un disseny modern i atractiu, la mostra fa un recorregut pels darrers tres segles de la història de Catalunya, els que van del 1714 al 2014.

 

'300 anys després' planteja una mirada detallada sobre com es va desenvolupar la Guerra de Successió arreu del territori i dedica un espai a comparar com era el país a principis del segle XVIII i com és avui en els àmbits de la política, l’economia i la societat, la ciència, la cultura i les tradicions. Una proposta que aposta per l’atractivitat visual i pels continguts accessibles, orientada a un ampli ventall de públics, pensada per a itinerar i per a ser fàcilment presentada a peu de carrer.

“300 anys després” és una mostra que vol abordar el Tricentenari des d’una perspectiva diferent, moderna però també reflexiva. Una exposició que dibuixa el fil entre el 1714 i el 2014  per a reconèixer qui érem, qui som i com ens projectem cap el què volem ser.

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Data celebració

Del 26 de maig de 2014 al 5 de juny de 2014

Horari

De dilluns a divendres: de 10 a 14h i de 16 a 22h.
Dissabte: de 10 a 14h.

iCalendar

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut