Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre-Concert: 'Le llaman Copla'

Le llaman Copla de La Barni – Lazzigags Produccions.

Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dimarts 3 de febrer, de 16 a 21 h).

 

Intèrprets: Elia Corral, Gracia Fernández, Nacho Menús, Ona Pla i Joan Vázquez

Músics: Oriol Mula (flauta), Laia Martí (Viola), Gerard Alonso (piano)

Direcció musical: Marc Sambola

Dramatúrgia i direcció: Marc Vilella

 

Le llaman Copla presenta al públic en format de concert escènic algunes de les joies imprescindibles de la tradició musical i artística espanyola. I ho fa sense artificis ni postissos, de manera senzilla i directa, de tu a tu, només amb la música, la lletra i la veu. Amb l' únic objectiu de comunicar a l' espectador la vigència i el valor d'aquest gènere. Els temes que componen aquest concert teatralitzat són joies on ressonen els ecos de compositors i artistes que en el seu dia van crear aquests tresors i que ara La Barni Teatre vol compartir-los des del seu punt de vista, sumant-se així a la corrent d'artistes que recuperen els gèneres musicals populars i els apropen a les noves generacions sota una nova mirada.

 

Le llaman Copla s'allunya de qualsevol prejudici temporal o polític i entén la música com allò que és. Grans històries fetes cançó. Moltes de les lletres de la copla parlen dels grans temes d'avui i de sempre, de la vida, de nosaltres mateixos, i de la mateixa manera que en el seu dia van arribar al més profund de la societat espanyola, avui també poden arribar amb la mateixa intensitat a la societat actual.

 

I el camí triat per La Barni Teatre per intentar arribar a aquesta meta ha estat passar les cançons pel seu propi filtre teatral, allunyant-se de fer "arqueologia musical" i optant per deixar que la creativitat, experiència i influències apropin aquest gènere als nostres dies, viatjant per qualsevol estil musical i codi escènic. Sense prejudicis ni modernismes gratuïts. Entenent les coples com "standards" i oferint un homenatge a aquest gènere que forma part de la nostra cultura.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Data celebració

6 de febrer de 2015

Horari

22h

Preu

12€ i descomptes especials

iCalendar

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut