Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Hoquei Femení: Copa de la Reina

L'Equip OK Lliga Femení del Generali Hoquei Club Palau de Plegamans disputa la Copa de la Reina, la competició on s'enfronten els millors equips d'Espanya.

 

L'Ajuntament lloga autocars per a l'afició. Cal reservar plaça mitjançant el correu hcpalau@hcpalau.cat, indicant el nombre de places que es volen utilitzar, els noms de les persones que les ocuparan i el dia (partit) que s'hi vol anar. La confirmació de la reserva l'emetrà el propi club i per correu electrònic.

 

El primer partit de les palauenques (quarts de final) és divendres 6 de març, a les 17.30h, a Lloret de Mar. Els autocars per l'afició local sortiran a les 15.00h del 6 de març, des del pavelló d'esports de Palau-solità i Plegamans. 

 

Dissabte es juguen les semifinals (17.00h i 19.00h) i diumenge, la final (12.45h). Si les palauenques s'hi classifiquen, els autocars sortiran 2 hores i mitja abans de l'inici del partit. Cal confirmar-ho mitjançant el Generali Hoquei Club Palau de Plegamans.


Data celebració

Del 6 de març de 2015 al 8 de març de 2015

Horari

1r partit: A les 17.30, a Lloret de Mar. Sortida de l'autocar a les 15.00h, des del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor.

Preu

Autocar: gratuït. Entrada partit: 8€. Abonament per a tres partits: 18€. Les entrades es compren a la taquilla del pavelló de Lloret de Mar.

iCalendar

Comparteix aquest contingut