Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

FESTA DE L'ESPORT

La festa de l’esport es un esdeveniment esportiu de caire recreatiu i popular està obert a la participació de tothom i permetrà, durant els dies 4 i 5 de 2016, que el municipi obri les seves instal·lacions esportives per donar a conèixer la seva oferta d’activitats i que, de passada, els espais públics del nostre poble - parc, places, boscos- es converteixin en espais de pràctica esportiva.

 

Des de la Regidoria d’Esports s’ha fixat : potenciar l’esport com a instrument per a la millora de la salut i el benestar de les persones; potenciar el caràcter educatiu, cultural i integrador de l’esport per tal de reforçar la cohesió social de la nostra vila, i facilitar la utilització respectuosa dels equipament esportius.

 

La festa de l’esport esdevé una eina de participació esportiva per a tots els col·lectius i totes les edats ( infants, joves, adults, gent gran), amb independència de la seva condició física.

 

Objectius

 

  • Fer una activitat com element que se integri dintre del programa de les entitats esportives de la vila, com impulsors de l’esport local.
  • Generar la organització d’activitats esportives populars obertes a totes les edats en espais públics de la població.
  • Animar-los a la seva participació.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Regidoria:

Esports


Data celebració

Del 4 de juny de 2016 al 5 de juny de 2016

iCalendar

Comparteix aquest contingut