Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: Rhúmia

El proper divendres 31 de març, el Teatre de la Vila acull per a primera vegada un espectacle de CIRC. Aquest cop no ens caldrà cangurs per anar al Teatre...

RHÜMIA ha estat premiat com el Millor Espectacle de Circ 2016. Un espectacle per a petits i grans amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià i Mauro  Paganini.

Direcció i dramatúrgia de Martí Torras Manyeries

 

 

Després de l'èxit de crítica i públic al Festival Grec 2014 i d’haver guanyat el Premi Zirkolika al millor espectacle de pallassos, RHUM ha fet una llarga gira i dues temporades al Teatre Lliure de Gràcia els anys 2014 i 2015. Aquest meravellós equip artístic i tècnic forma ara una nova companyia de Pallassos que fan teatre o que fan Teatre de pallassos: RHUM & CIA.

 

RHÜMIA és una creació teatral autònoma i independent de RHUM, tot i compartir-hi els mateixos ingredients: Humor, gamberrisme i gran dosis de tendresa i emoció

 

Tot embolcallat amb la màgia de la música d’aquests pallassos multi-instrumentistes. Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous que tancaran la història de RHUM.

A la mateixa família de pallassos: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, s’hi incorpora el músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini, que pren el relleu de Guillem Albà i aporta noves dimensions a una nova companyia "inestable" de pallassos que segueix la línia marcada per RHUM i porta a escena la segona part d'aquesta biologia clownesca que torna a dirigir Martí Torras Mayneris.

RHÜMIA és un espectacle de teatre de pallassos, amb una dramatúrgia teatral que farà les delícies de petits i grans.

 

Si voleu fer un tast:

 

 

  http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/noticies-324/rhumia-el-nou-espectacle-dels-pallassos-amb-lexit-mes-sonat-dels-ultims-anys-arriba-al-lliure-de-gracia/video/5636775/  https://www.youtube.com/watch?v=oDSTxu0XJTc

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Cultura


Data celebració

31 de març de 2017

Horari

22.00

Preu

12 € i descomptes especials (Venda anticipada de les entrades a la Masia de Can Cortès de 16 a 21 hores. Al Teatre Mitja hora abans de la funció).

iCalendar

Comparteix aquest contingut