Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Gerard Quintana en Concert: Treu Banya

Gerard Quintana en Concert: Treu Banya. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 17 de 16 a 21 h).

Quintana, Gerard (veu); Fidel, Antonio (baix); Giménez, Lucas (bateria); Llosas, Xavi (teclat); Busquets, Jordi (guitarra); Bertran, Francesc (guitarra)

Aquest nou treball suposarà un canvi en l'actitud musical, amb la incorporació d'una nova base rítmica formada per un baix-contrabaix i dues percussions en una direcció més propera a les arrels globals que no pas als patrons d'estil anglosaxó. De la mateixa manera, el contrast entre els instruments elèctrics i electrònics (teclats, guitarres), amb els instruments de caràcter tradicional (llaüts, flautes, mandoles…) impulsen el salt creatiu en un recorregut que s'enriqueix amb la diversitat de paisatges a diferència de l'homogeneïtat de treballs anteriors.
Segons en Gerard Quintana mateix: 'Amb la il•lusió i l'energia que demana un projecte d'aquestes característiques, i amb una actitud compromesa amb la realitat social i emocional del nostre temps, aquest nou treball vol ser un retrat punyent d'aquests inicis de segle i de mil•leni que ens ha tocat viure i que ens demana un canvi d'actitud per la velocitat amb què es produeixen els canvis i també per les possibilitats que ens ofereix aquesta nova societat de la informació.'

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Joventut. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

21 de desembre de 2007

Horari

23 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut