Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Dia Mundial dels Boscos i de l'Aigua

El parc de l’Hostal del Fum acollirà la ja tradicional plantada d’arbres per donar la benvinguda als 84 nens i nenes nascuts/des el 2017 a Palau-solità i Plegamans. Totes les famílies podran celebrar l’arribada del seu nadó amb la plantada d’un arbre, entre els quals podran triar un roure, una alzina, un pi pinyer, un lledoner o un auró, espècies autòctones adaptades al clima local. Les famílies participants rebran un diploma de participació i la zona quedarà senyalitzada amb una placa commemorativa. Les inscripcions per participar en la plantada d’arbres es poden realitzar, fins al 16 de març, a través del correu electrònic oficina21@palauplegamans.cat o al telèfon 93 864 80 56.

 

A més de donar la benvinguda als més menuts i menudes del poble, l’activitat té com a objectiu projectar una estima cap a la natura des dels primers anys de vida dels infants, d’estimar el poble, de tenir una actitud sostenible.  

 

De fet, l’activitat s’engloba dins un matí de festa per a públic familiar, on tothom hi està convidat, que servirà per commemorar el Dia Mundial dels Boscos i el Dia Mundial de l’Aigua, que se celebren el 21 i el 22 de març, respectivament. A les 11h, hi haurà una xocolatada, a càrrec de La Bruixeta, oberta a tota la ciutadania i, mentre les famílies planten els arbres, el grup d’animació infantil La Tresca i la Verdesca s’encarregarà de posar música a la jornada. A més, durant tot el matí, hi haurà jocs i taller que giraran al voltant de l’aigua, organitzats per CASSA i, gràcies a la col·laboració de l’Associació Cultural d’Amics del Ferrocarril – Tren de Palau, el Tren de Palau estarà en funcionament, fent el seu recorregut pel parc l’Hostal del Fum.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

17 de març de 2018

Horari

A partir de les 11h

Preu

Gratuït

iCalendar

Comparteix aquest contingut