Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

"El retorn de la llúdriga"

Xerrada "El retorn de la llúdriga a la Riera de Caldes"

 

Glòria Rodríguez, voluntària local de la Societat Espanyola d’Ornitologia (SEO Birdlife), oferirà la xerrada “El retorn de la llúdriga a la Riera de Caldes”. El Consorci Besòs Tordera està portant a terme un seguiment de la llúdriga a la riera i Rodríguez, encarregada del rastreig en el seu pas per Palau-solità i Plegamans, amb l’ús de càmeres de foto trampeig, ha detectat una família de llúdrigues que habiten en el nostre municipi.

 

Rodríguez, en “El retorn de la llúdriga a la Riera de Caldes”, explicarà com ha seguit el rastre d’aquesta família de llúdrigues al nostre municipi. Es tracta d’una xerrada pràctica, apte per a tots els públics i gratuïta, que tindrà lloc a l’Espai Jove L’Escorxador, a les 18 h, divendres 8 de juny.

 

Exposició "El retorn de la llúdriga"

 

L'exposició itinerant “El retorn de la llúdriga”, s’instal·larà, de l’11 de juny al 19 de juliol, a la Biblioteca. A més de fotografies de llúdrigues a diversos rius de la conca i material informatiu sobre l’animal, la mostra inclou una reproducció d’un exemplar i explica els seus rastres a través de femtes, petjades o altres rastres biològics.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Consorci Besòs Tordera

Data celebració

Del 8 de juny de 2018 al 19 de juliol de 2018

Preu

Gratuït

iCalendar

Comparteix aquest contingut