Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre: 'Còmica Vida' a càrrec de la CIA. Per-Versions.

Programació Estable de Teatre: 'Còmica Vida' a càrrec de la CIA. Per-Versions.Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 21, de 16 a 21 h).


En un bonic poble de muntanya, LARA I PACO passen les seves vacances d'estiu. Com que PACO és un actor de televisió molt popular, li demanen que faci el pregó de la Festa Major. A partir d'aquest moment, ell i la seva esposa, traven una ambigua amistat amb ELOI, director del grup de teatre amateur del poble, actor aficionat i guàrdia municipal de professió. ELOI I LARA inicien una relació amorosa d'amagat de PACO i, quan aquests se'n tornen a la ciutat...fins aquí podem explicar.
Còmica vida parla del teatre i de les persones que el fan, però també vol parlar de les persones molt soles i molt fràgils que intenten surar enmig dels embats de l'existència, de l'ambició que devora als artistes, de la insatisfacció com a font d'infelicitat permanent, del diàleg problemàtic entre camp i ciutat, i de tantes altres coses més.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

27 de gener de 2008

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut