Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Visites guiades al Castell de Plegamans

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat un matí de visites guiades al Castell de Plegamans amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. De 10 a 13 h, s’oferiran visites guiades en grup per descobrir els secrets i la història d’un dels elements patrimonials més representatius de la vila. L’activitat també forma part de les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren anualment.

 

L’explicació anirà a càrrec de Josep Ma. Farnés i de Lluís Folch, qui s’encarregarà de les explicacions relacionades amb la Fundació Folch i Torras, amb seu al Castell. Durant la visita al Castell, també es dedicaran uns minuts a la Comanda Templera de Palau-solità, de la qual es conserva un gran mur i la Capella de Santa Magdalena. Les visites seran gratuïtes i els grups es formaran per ordre d’arribada.

 

Aquest 2018, se celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, una commemoració aprovada pel Consell d’Europa i el Parlament Europeu. Els principals objectius són promoure la diversitat cultural, els diàlegs interculturals i la cohesió social; posar en relleu la contribució econòmica del patrimoni culturals als sectors de la cultura de la creació i al desenvolupament local i regional; i posar l’accent en el paper del patrimoni cultural en les relacions exteriors de la Unió Europea.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

14 d'octubre de 2018

Horari

De 10 a 13 h

Preu

Gratuït

iCalendar

Comparteix aquest contingut