Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Escape Room

SINOPSI:
L’any 2058, els últims científics que quedaven a la Terra han de fugir del planeta a causa de la seva total destrucció ambiental, justament mentre intentaven revertir la situació. Després de 150 anys divagant per l’espai, l’espècie humana torna a patir l’escassetat dels recursos. Les naus ja no disposen de gaires reserves. Per aquesta raó, un grup de científics (alumnes) curosament seleccionats seran retornats a la Terra a recopilar dades per veure si torna a ser habitable.


La missió avança perfectament fins que quan els científics arriben al laboratori s’activa una trampa que ningú esperava: el laboratori queda tancat hermèticament i només hi ha oxigen per 40 minuts. Els alumnes han de resoldre una sèrie d’enigmes vinculats al reciclatge i al consum excessiu de recursos naturals per poder obrir les portes i accedir al planeta Terra, el qual,segons les poques dades recollides pels sensors de la nau, torna a ser potencialment habitable.


PÚBLIC
Activitat destinada a públic familiar i nens sols a partir de 12 anys.

  

FUNCIONAMENT DE L’SCAPE ROOM
A cada hora té lloc una sessió. A cada sessió s’hi preveuen unes 20 persones.

 

REQUERIMENTS I NECESSITATS DE L’SCAPE ROOM FAMILIAR
· Una entresala o sala més petita on només s’hi projectaran 2 vídeos de 5min en total (no és imprescindible però sí recomanable).
· Altaveus i/o projector (a ser possible, i només en cas que es disposi d’aquesta entresala).
· Una sala tancada de 25 m2 aproximadament buida (sala d’un ajuntament, centre cívic...) (ha de quedar un espai central lliure).
· 4 taules (al centre de l’espai) de mides 1x0,8 metres aproximadament. (poden ser taules petites juntes).
· 2/3 tauletes auxiliars (taules individuals, estants, etc.) per ubicar diversos materials d’ambientació. Poden ser taules dels alumnes, tauletes.
· Necessitem comptar amb algú que ens permeti accedir al centre 45 minuts abans de l’inici de la primera sessió per fer el muntatge.

 

INSCRIPCIÓ PRÈVIA
93.864.80.56

mediambient@palauplegamans.cat

616.902.947 (Whatsapp).

Organitzador

Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

28 de desembre de 2018

Horari

De 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

iCalendar

Comparteix aquest contingut