Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Música: Concert Duo Pablo Sarasate

Programació Estable de Música: Concert Duo Pablo Sarasate. Obres de Sarasate i Bartók. Joan Espina, violí i Vicent Cueva, violí.

Dos joves virtuosos que han guanyat importants premis de violí com a solistes i de música de cambra. Un repertori excel•lent, un so bellísim i una presentació molt elegant.

Des de la seva presentació al públic el 1992, el Duo Pablo Sarasate ha donat a conèixer en els seus recitals per tota la geografia espanyola la tan injustament oblidada literatura per a dos violins. El seu enregistrament integral dels duos de Béla Bartók i de la Sonata op. 56 de Prokofiev ha estat en nombroses ocasions alabada pel públic. El 1999 van gravar un CD patrocinat per la Junta de Castilla y León

Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 11 de febrer de 16 a 21 h)

A l'Església de Santa Maria de Palau-solità

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Associació Amics de la Música Clàssica amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

17 de febrer de 2008

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut