Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre: 'Una nevera no és un armari'

Programació Estable de Teatre: 'Una nevera no és un armari' de Miquel Argüelles a càrrec de la CIA. de Ponent.

Simón torna a la casa familiar el dia de l'enterrament del seu pare, un home invàlid que s'ha ofegat en caure en una piscina mentre la seva dona, Doris, havia sortit a comprar. Simón comença a sospitar que potser no es tracta d'un accident fortuït; la desaparició del pare convé molt als tres membres de la família paral•lela que s'ha format durant la seva absència.

L'obra parla de la reconstrucció forçosa d'una estructura familiar a partir de les restes traumatitzades d'una relació convencional de mare, pare i fill. Un atac frontal a la família entesa com a obligació, que parla de la infelicitat de la gent que creu en el sistema sense saber, o sense gosar a posar-lo mai en qüestió. Un sistema format per individus que viuen a casa seva com si fos una fortalesa, o la seva presó particular.

Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 25, de 16 a 21 h).

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

29 de febrer de 2008

Horari

22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut