Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

4a Caminada Nocturna Popular

Jornada festiva d’iniciació a l’esport i on tots esteu convidats a participar-hi.

 

... Si ets Cabra o Vaca, llueix la teva samarreta !!

 

Caminada Nocturna Popular 

 

RECORREGUT: 7,6 Kms. desnivell acumulat pujant i baixant de 157 m, baixa dificultat. Durada mitja 1,4 h

El recorregut està controlat però NO ÉS UN CIRCUIT TANCAT i, per tant, us demanem que sigueu prudents quan circuleu pels carrers i camins. Part de l’itinerari transcorre per espais naturals, vinyes i zones forestals, així doncs,

US DEMANEM PRUDÈNCIA I CIVISME.
SI VOLEM GAUDIR DEL NOSTRE TERRITORI CAL QUE SIGUEM RESPECTUOSOS I EVITAR QUE ES NOTI QUE HI HEM PASSAT.

 

SORTIDA I ARRIBADA: 21h a la pista coberta del Pavelló Municipal. Cal comparèixer 30 minuts abans per tal de fer la verificació de la inscripció i rebre els obsequis.

 

INSCRIPCIONS: Al Pavelló municipal Maria Victor el dissabte 18 de 10 a 13 h, el dilluns 20 i dimarts 21 de maig de 18 a 21h o quan s’hagi arribat al límit establert. En el cas de menors d’edat només s’acceptaran les inscripcions si venen acompanyats per la mare, el pare o tutor/a legal i amb l’imprès d’autorització degudament signat. Per raons d’assegurança, NO es podran inscriure els menors de 5 anys.
Els participants hauran de presentar la inscripció en qualsevol cas que se’ls hi demani durant la caminada.

PREU: La quota d’inscripció és de 5€ (no es farà cap descompte als participants federats)

 

REGLAMENTACIÓ BÀSICA:
• Tots els participants hauran de respectar l’itinerari assenyalat.
• La caminada té un caràcter no competitiu, per tant no hi haurà trofeus.
• Les reclamacions es faran per escrit, una vegada s’hagi acabat la caminada, i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
• Els participants han d’assumir els danys que es causin a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat.
• L’organització pot modificar el recorregut i/o l’ horari per causes alienes o de força major.
• La Caminada només se suspendrà per qualsevol problema que determinin els responsables de l’organització, i el seu veredicte serà inapel·lable.
• No es tornaran els diners de les inscripcions.
• L’Organització situarà, al llarg de tot el recorregut i a la línia d’arribada, els controls suficients per assegurar la correcció i l’esportivitat.
• L’organització comptarà amb servei d’assistència sanitària.
• Les dades personals sol·licitades són necessàries per participar en la passejada. Si no desitja que les seves dades siguin tractades en els termes que s’assenyalen a continuació, no podrà participar en la caminada.
Durant la realització de la caminada es realitzaran fotografies dels participants que podran ser difoses en diversos mitjans de comunicació.
Aquesta autorització és completament gratuïta, amb la qual cosa no es podrà reclamar cap compensació, pagament i/o indemnització a canvi de l’ autorització donada a l’entitat de Cabres i Vaques per a la utilització de les imatges.
• La interpretació d’aquest reglament i tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit per l’Organització. El sol fet de d’inscriure’s a la cursa implica l’acceptació d’aquest Reglament.
• NO es permet l’accés d’animals al recinte del pavelló esportiu, excepte els gossos pigall.

 

 

Organitzador

l’Associació de Cabres i Vaques, el Centre Excursionista, el Club Atlètic i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

1 de juny de 2019

Horari

21 h

Preu

5 €

iCalendar

Comparteix aquest contingut