Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Música: Pagagnini

Programació Estable de Música: Pagagnini de Produccions Yllana i Ara Malikian. 1r premi del públic al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega 2007. Ara Malikian, violí; Thomas Potiron, violí; Eduardo Ortega, violí i Gartxot Ortiz, violoncel. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 10 de març de 16 a 21.

A través del virtuosisme de quatre grans músics, capitanejats pel mestre Ara Malikian, PaGAGnini repassa alguns dels hits de la música clàssica fusionats amb altres estils musicals.

Yllana va néixer el 1991 i amb 15 anys d'experiència damunt dels escenaris, han sabut imprimir un segell propi als seus espectacles d'humor gestual. Exploten un humor irreverent, irònic i interactiu, buscant sempre el màxim divertiment del públic.
Aquest espectacle, que recupera el camí que van iniciar amb Rock & Clown, reuneix en un mateix pla l'humor i la bogeria amb la música clàssica.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Associació Amics de la Música Clàssica amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

16 de març de 2008

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut