Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre: 'Viatge a Califòrnia'

Programació Estable de Teatre: 'Viatge a Califòrnia' de Toni Cabré a càrrec de Versus & Cia. Projecte Alcover 2008. Amb Àlex Casanovas, Lali Barenys i Aida de la Cruz. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 24, de 16 a 21 h).

Viatge a Califòrnia és la vertiginosa aventura d'un home que viu contra rellotge i ens descobreix desamors, mentides, egoismes, immoralitat i corrupció. Una obra tragicòmica, ambigua i actual, sobre un viatge convertit en un irònic malson.
Una família que podríem qualificar de normal esclata en mil bocins a partir d'uns negocis poc clars i d'un desgraciat accident de cotxe. Els personatges de l'obra viuen una peripècia propera a la que molts de nosaltres podríem experimentar. Això si: si remenéssim diners com ells i ens comportéssim amb la mateixa barra. Pobrets! Malgrat la seva imprudència mai no sortiran en un reality show. S'han de conformar amb una tragicomèdia. Una història vulgar de personatges grisos. Ni herois ni víctimes. Gent corrent, els qui ens prostituïm alegrement dia sí dia també i ho neguem enèrgicament mentre encara ens regalima el sexe.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

28 de març de 2008

Horari

22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut