Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Dia internacional de les dones

Dijous 5 de març

18:00 hores a la Sala Polivalent

Acte de l’Associació Dones per les dones: actuacions, projeccions i concurs d’amanides.

20:30 hores a la Sala Polivalent

Sopar de dones per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones. Porta alguna cosa per menjar i compartim una estona totes juntes! Cal inscripció prèvia a: igualtat@palauplegamans.cat

 

Divendres 6 de març

12:00 hores a la Plaça de la Vila

Acte institucional: parlament de la Regidora d’Acció social, Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBIQ+ i l’Alcalde, lectura del manifest i actuació musical. Amb la col·laboració de l’Escola de Música, l’Associació Dones per les dones i el PFI/PTT.

 

Diumenge 8 de març

16:00 hores a la Plaça de la Vila

Anem totes juntes cap a la manifestació del 8M de Barcelona! Des de l’Ajuntament es posaran autobusos per anar fins a Barcelona. Si vols reservar una plaça escriu-nos un correu a: igualtat@palauplegamans.cat

 

Dimarts 10 de març

18:30 hores a l’Auditori de Can Cortès

Inauguració de l’exposició “El plaer i el desig també són nostres!: Relats eròtics en femení” a càrrec del grup de noies del taller d’escriptura i amb l’actuació de la Sherezade Bardají, actriu i narradora.

 

Del 10 al 20 de març

9:00 a 15:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores a la Sala Museu de la Masia de Can Cortès

Exposició “El plaer i el desig també són nostres!: Relats eròtics en femení”. Aquests relats, escrits de forma col·lectiva, són el resultat d'un taller d'escriptura creativa que es va realitzar en el marc del 28 de maig, Dia Internacional d'acció per a la salut de les dones.

Inauguració: Dimarts 10 de març a les 18.30 h a càrrec del grup de noies del taller d’escriptura i amb l’actuació de la Sherezade Bardají, actriu i narradora.

 

Divendres 13 de març

18:30 a 22h a l’Espai Jove l’Escorxador

Jornada “No me toques el pelo: moviment i cultura afrodescendent”. Presentació del col·lectiu de noies afrodescendents “No me toques el pelo”, taller de dansa africana, sopar intercultural i Afroparty!

 

Dimecres 18 de març

18:30 hores a l’Auditori de Can Cortès

Xerrada col·loqui: “Es pot fer una sèrie feminista? El repte de Les de l'hoquei”.

Les creadores i guionistes de ‘Les de l’hoquei’ (Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet) parlaran sobre la seva experiència amb la sèrie des de que era un treball de final de grau fins arribar al prime-time televisiu i reflexionaran sobre el panorama audiovisual des d’una perspectiva feminista.

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

8 de març de 2020

iCalendar

Comparteix aquest contingut