Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: "Gran Reserva"

 

El Teatre de la Vila torna a intentar aixecar el teló amb GRAN RESERVA de RHUM&CIA,  amb Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Piero Steiner i Moisès Querald.

 

Reserva i venda d’entrades: https://palauplegamans.Koobin.cat/

 

Aquesta companyia “inestable” de pallassos s’ha acabat convertint en un fenomen teatral que ha fet 4 espectacles en només 6 anys, i ha aconseguit un gran èxit de públic i crítica. Un repòquer d’artistes que saben com seduir un públic que acabarà fascinat amb les surrealistes històries que passaran a la carismàtica pista, i que han produït alguns dels espectacles més divertits i terapèutics vistos en els últims anys als escenaris catalans.

 

Rhum&Cia va iniciar la seva trajectòria el 2014 amb Rhum i l’han seguit Rhümia al 2016, Rhumans al 2018 i Gran reserva 2020. Fins a finals de 2019 han visitat més de 65 teatres (20 fora del territori català), han fet 225 representacions que han estat vistes per més de 50.000 espectadors. Han estat presents en 3 ocasions al Festival Grec de Barcelona i han fet un total de 5 temporades al Teatre Lliure.

 

GRAN RESERVA és el nou espectacle de la companyia i estarà embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multi-instrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció.

 

GRAN RESERVA es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

 

Si voleu fer un tast:    https://www.youtube.com/watch?v=D6l1L4KNjac&feature=youtu.be

 

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Data celebració

4 de desembre de 2020

Horari

20 h

Preu

12 € (descomptes per carnet d'estudiant, carnet jove menors de 25 anys, grups de 10+ persones, persones aturades, persones jubilades majors de 65 anys)

iCalendar

Documentació adjunta

Comparteix aquest contingut