Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre: 'Amour à Mère (Amor de Mare)'

Programació Estable de Teatre: 'Amour à Mère (Amor de Mare)' a càrrec de la Cia à Petit Pas. 1r Premi del públic de la Fira de Teatre de Tàrrega 2007. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir de dilluns 21, de 16 a 21 h).

Leonor Canales, d'origen andalús, ha fet tota la seva carrera artística a França on viu i gaudeix d'un prestigiós reconeixement professional. Una actriu amb una gran capacitat de metamorfosi, formada a les escoles d'Annie Fratellini i Jacques Lecoq.
Ara presenta per primer cop de gira a l'Estat espanyol el seu “Amour à Mère” en versió castellana. Una trama discreta, feta a base d'ecos.

Una mare que és totes les mares. Un recital d'emocions que s'enduen l'espectador. La història d'una dona a través de tres generacions de mares i filles, que qüestiona la nostra relació amb la mort, amb la solitud, la separació, el naixement, amb la vellesa. Un viatge als records de la infantesa: les eufòries, els traumes, les angoixes, les joies.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

25 d'abril de 2008

Horari

22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut